A lakberendezés külön-külön is érdekelt bennünket, de az elmúlt néhány együtt töltött év alatt úgy hozta a sors, hogy több enteriőrt is ki kellett alakítanunk. A magunk részére és kiadó lakásokban, legtöbbször felújítással vagy átalakítással egybekötve. Egyik esetben sem voltunk nagyon eleresztve a rendelkezésre álló hely tekintetében, ezért mindig törekedtünk úgy elrendezni a használati tárgyakat, hogy azok ne gátoljanak bennünket egy tágas otthon megteremtésében.

Így tudtuk mi is viszonylag kényelmes körülmények között évekig nevelni két gyermekünket 42 négyzetméteren. Ebből a tapasztalatból fakad, hogy a praktikum és a kényelmes, szerethető elrendezés kérdése mindig első helyen van a tervezés során, és csak azt követi a lakás felruházása. Azt is fontosnak látjuk, hogy az életteret ne csak egy és örökké tartó állapotra alakítsuk ki.

Ildikó

Meg kell hagyni egy lakótérben a változtathatóság potenciálját, hogy az mindig a benne lakók aktuális életmódjához igazodjon. Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy amire ma pénzt és energiát szánunk, bevisszük az otthonunkba, azt szeressük használni, legyen tartós és őrizze meg sokáig a használati és esztétikai értékét. Ha pedig mégis újra vágyunk, a régit így könnyen tovább lehet adni.

Élvezem az alkotás folyamatát. Kihívás számomra a terek újragondolása, szeretem, hogy mennyi játékos lehetőséget rejt magában egy-egy átalakításra váró lakás. Szeretek nagyot álmodni, és azt, ahogy az álom Andris praktikus látásmódjával összekapcsolódva kompromisszumok nélkül válhat valóra.

Andris

Kettőnk közül én vagyok az, aki felteszi a kérdést: tényleg szükség van erre? Ha röviden kell megfogalmaznom nézeteimet: nem szeretem a fölösleges dolgokat, ellenben szeretem a magától értetődően kellemes elrendezést. Nem szeretek kerülgetni, nem szeretem, ha valami csak szívja magába a port, nehéz takarítani, ágy alá van dugva, mert nincs egy számára megfelelő hely. Szeretek centizgetni, átgondolni, javítgatni, sokadszor is újabb, még jobb tervvel előállni.

A tervezők munkáiról az Egy nap a városban blogon megjelent írásokat az alábbi címekre kattintva olvashatod:

Világos, személyes belvárosi 2,5 millióból
Praktikusan modern és romantikusan hagyományos olcsón
A legvagányabb tetőtéri szoba
Egy Airbnb-re szánt lakás is lehet különleges
Tartós bérletre, de igényesen
Ragyogóan világos belvárosi
Hogyan lehet gyorsan felkészíteni egy lakást az eladásra, bérbeadásra? - home staging a gyakorlatban
28 négyzetméterből laza főúri menedék

A tervezés irányárai:

Tanácsadás: első óra 25.000 Ft/óra, minden további fél óra 6.000 Ft (átlagosan egy óra elég)
A) Tér-Élmény csomag: 6000 - 9000 Ft/m2
Ha a kiszemelt lakásodban a falak helyét változtatni szeretnéd, és a lakás teljes terének felosztását kell módosítani, és ezt szeretnéd megterveztetni velünk, válaszd csak az A csomagot.
B) Felület-Kivitel csomag: 7000 - 13.000 Ft/m2
Ha a szobák helyén, elrendezésén nem változtatnál, de szeretnéd pontosan meghatározni, milyen burkolatot, milyen bútort, milyen szanitert hová tégy pontosan, hol és mennyi konnektor legyen, milyen fényforrásokat tégy hová, akkor válaszd csak a B csomagot.
A + B) 13.000 - 22.000 Ft/m2

Az árak tájékoztató jellegűek, minden lakásnál egyedi elbírálás dönt a végleges tervezési egységárakról. 30 négyzetméternél kisebb lakások esetében teljesen egyedi ajánlatot adunk, esetenként a fenti egységáraktól eltérhetünk.

Inkább költöznél?

Lakásfelújítás
Ha eleged van a leélt, bizonytalan állapotú lakásokból, minket keresel - Budapest legjobb kéglijei, szakértőink által ellenőrizve.